Arc traditional – Geleneksel Okçuluk


Image credit – www.konyahaber.com

Se anunta un week-end incarcat in evenimente. Pe langa Festivalul Turcesc, din Herastrau, pe care l-am anuntat deja, Institutul Cultural Turc da urmatorul stire. Amazoana din mine regreta ca a programat o calatorie in estul tarii, pentru ca si-ar fi dorit sa participe, dar daca mergeti voi, astept povestirile voastre si eventual, poze. Enjoy!

Bükreş Yunus Emre Türk Merkezinde Geleneksel Türk el sanatlarını tanıtma ve yaşatma kapsamında 19.05.2012 Cumartesi günü saat 15:00’da Geleneksel Okçuluk üzerine; Ok yapım teknikleri, Türk Oklarının farkları, Ok’a endam verilmesi ve endam türleri, Ok tamiratı ve bakımı, Türk tipi Bakkam Gez yapımı, Geleneksel yöntemlerle tutkal yapımı ve tutkal türleri v.s konularını içeren tanıtım ve uygulamalı atölye çalışması yapılacaktır.

Sâmbăta, 19.05.2012, la ora 15:00, la Centrul Cultural Turc Yunus Emre va avea loc, în cadrul seriei de prezentare şi de perpetuare a artelor manuale, o acţiune de introducere în lumea arcului tradiţional. Se vor organiza activităţi de atelier, de prezentare teoretica şi aplicatii, cu scopul însuşirii de catre participanti a tehnicilor de manevrare a arcului, caracteristicile arcului turcesc, tipurile de arcuri şi stilurile de tir cu arcul, operaţiunile de reparare şi întreţinere a arcului, realizarea arcului turcesc din lemn de băcan, procurarea adezivului prin procedee traditionale, tipurile de adezive etc.

Adresa Centrului Cultural Turc din Bucuresti:
Str. Vasile Lascar nr.96,sector 2,Bucuresti
Puteti cere mai multe detalii la:
Tel:021 211 13 16/ bukres@yunusemrevakfi.com.tr
Harta localizarii Centrului Cultural Turc din Bucuresti, o gasiti aici.


Image credit – www.sondevir.com

Reclame

Parerea ta:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s